Software ontwikkeling is een vakgebied dat zich bezig met het bouwen van complexe en betrouwbare software tot bruikbare informatiesystemen met als doel om data te beheren, bewerken en te presenteren.

Keskin Consult is een organisatie die zich meer dan 10 jaar zich heeft gespecialiseerd in de volgende onderdelen van software ontwikkeling:

  • Application development
  • Backend and system development
  • DevOps (development /operations) engineering

Behalve technische kennis en vaardigheden op het gebied van programmeertalen en software architectuur, zijn ook communicatie en teamvaardigheden van belang. Deze zogenaamde softskills zorgen ervoor dat projecten kunnen slagen, door aan de gewenste verwachtingen te voldoen. Op deze manier zijn er inmiddels vele klanten geweest, die een uitmuntende tevredenheid hebben aangegeven bij de diensten van Keskin Consult.

Hoewel software geen fysiek product is, wordt met het bouwen en verbeteren van software een dienst geleverd aan de klant, waarbij het resultaat gelijk getoond wordt. Dit zorgt voor voldoening bij het werken aan software en leidt tot veel enthousiasme en een hoge motivatie bij de samenwerking met de klant.