Sport dragen wij een warm hart toe; het verbindt en activeert mensen. Een actieve levensstijl zorgt niet alleen voor betere fysieke prestaties, maar juist ook voor een beter functioneren op school en/of op het werk.  Naast dat wij zelf actieve beoefenaars van verschillende sporten zijn, ondersteunen wij ook graag de breedtesport in de regio.

In het jaar 2014 werd voor het eerst de Vlasakkerloop in Amersfoort georganiseerd. Het hardloopevenement inclusief de wandeltochten, kent verschillende afstanden over een prachtig terrein. De eerste twee edities bestond het koningsnummer uit de Keskin Halve Marathon en sinds 2016 mogen wij onze naam verbinden aan de 10 Engelse Mijl. Het betreffende onderdeel wordt door lopers uit het hele land, als ideale voorbereiding ervaren voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Naast hardlopen zijn wij liefhebbers van voetbal. Teamsport leert jongeren samen te werken en om te gaan met zowel winst, als verlies. Tijdens onze jeugd hebben wij jaren genoten van het voetballen bij KVVA en sinds 2018 mogen wij als trotse sponsor iets terug doen voor de mooie club uit het Soesterkwartier.  Een andere club uit Amersfoort welke wij sponsoren is APWC. Naast het bieden van voetbal aan de jongeren in de volkswijk De Koppel, vervult de club een belangrijke maatschappelijke functie voor jong en oud, wat wij van harte ondersteunen.

Behalve sportsponsoring ondersteunen
we ook de volgende initiatieven: